CareSens N POP verensokerimittari


 
CareSens N POP on huomaamaton ja helppokäyttöinen verensokerimittari. Erillistä koodausta ei tarvita, CareSens N -testiliuska koodaa automaattisesti. Näytemäärä on pieni, vain 0,5 mikrolitraa ja tulos on luettavissa 5 sekunnissa. Täysi ISO 15197:2013 -standardinmukaisuus.

Valaistu LCD-näyttö. Mittarissa on aterian jälkeinen merkintätoiminto ja mittari laskee automaattisesti 1, 7, 14, 30 ja 90 päivän keskiarvotulokset, myös tulokset ennen ateriaa. Aterian jälkeinen hälytystoiminto sekä vanhentuneen liuskan merkintätoiminto ja hypoglykemiahälytys. Muistipaikat 1000 mittaustulokselle.

USB-portin kautta mittari voidaan liittää tietokoneeseen tai älypuhelimeen. Suomen- ja ruotsinkielinen SmartLog-ohjelma mittaustulosten käsittelyyn. Push-data-viestitoiminto.

Testiliuskat säilyvät käyttökelpoisina jopa 24 kk, purkin avaamisen jälkeenkin. Muut sokerit, kuten esimerkiksi maltoosi ja ksyloosi eivät häiritse mittauksia. Aloituspakkauksessa on mittari, pistolaite ja lansetteja sekä testiliuskoja 10 kpl.

 
Jälleenmyyjät
Valmistajan esittelysivu 
 
 Takaisin tuoteluetteloon